رضا صفایی‌پور بازیگر پیشکسوت درگذشت

1402/09/27
کارشناس روابط عمومی

https://honarcredit.ir/qui-934489874478720

رضا صفايي‌پور معروف به طوفان بازيگر پيشکسوت سينماي ايران در سن 74 سالگي درگذشت.

رضا صفایی‌پور در تهران زاده شد. وی فارغ‌التحصیل دیپلم رشته ادبی بود. او فعالیت خود را با کشتی کج شروع کرد و بعد از چند مقام قهرمانی در ورزش، وارد سینما شد و با نام «طوفان» به شهرت رسید. صفایی‌پور فعالیت خود را به صورت جدی در سال ۱۳۴۲ وقتی که ۱۴ سال سن داشت آغاز کرد و به عنوان ورزشکار بدل‌کار در فیلم «ترس و تاریکی» محمد متوسلانی حضور یافت.
پس از انقلاب با فیلم سینمایی «میرزا کوچک‌خان» در سال ۱۳۶۲ به بازیگری بازگشت و با حضور در فیلم‌های «فصل خاکستری»، «شکار در شب»، «پلاک» و «ضربه آخر» کم‌کم به شهرت رسید. مجموعه تلویزیونی «سیمرغ» محصول سال ۱۳۷۱ نخستین نقش‌آفرینی وی در تلویزیون است.
او از چندسال قبل درگیر بیماری پارکینسون شد که همین موضوع باعث کم‌کار شدن او در سینما شده بود.
پیکر این هنرمند فردا سه‌شنبه ۲۸ آذر، از مقابل خانه سینما شماره ۲ تشییع می‌شود.
صندوق اعتباری هنر درگذشت این هنرمند را به جامعه هنری کشور و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال، غفران و رحمت الهی برای آن مرحوم و صبرو شکیبایی برای خانواده محترمش مسئلت می‌نماید.



تعداد بازدید : 677

یک قاب از صندوق

اخبار صندوق ‌

راه‌های ارتباطی

مرکز تماس

 شماره مرکز تماس: 42713000 (30 خط)

 شماره پیامک مرکز تماس: 02142713000

 پست الکترونیکی مرکز تماس : cc@honarcredit.ir

 نشانی صندوق

تهران، خیابان قائم مقام فراهانی،مابین خیابان مطهری و خیابان بهشتی، کوچه اخوان (ششم)، پلاک ۱۳، ساختمان هنر

شماره نمابر (فکس) : ۸۸۷۳۰۶۸۸ ; صندوق پستی : ۱۵۸۶۸۵۶۱۱۱

پست الکترونیک : info@honarcredit.ir

پست الکترونیک روابط عمومی : pr@honarcredit.ir

با ما در شبکه‌های اجتماعی